02 diciembre 2015

#BlogosferaTGN


Benvinguts a aquells que arribeu per primera vegada a aquest blog gràcies al projecte de blogosfera tarragonina de l'àrea de cultura de l'ajuntament de Tarragona. Aquest blog es un blog sobre jocs de rol, una manifestació cultural moderna que es un exercici d'entreteniment narratiu i col·laboratiu, i tot i que el blog ha tractat forces aspectes diferents dels jocs de rol, actualment està centrat en el diari de disseny d'un joc anomenat Exertas, que estic escrivint i que il·lustra +Ion Ander Ramírez , un altre veí de Tarragona.

Durant aquesta setmana el blog publicarà tres entrades, cadascuna d'elles centrades en un lloc de Tarragona i amb una visió cultural i, evidentment, relacionada amb els jocs de rol. He decidit que les tres localitzacions fossin molt diferents i per això he triat una localització històrica, un establiment comercial i una associació, d'aquesta manera crec que l'abast de la iniciativa es més ampli. He decidit que fossin tres entrades per que jo mateix, i per tant el que escric al blog, intenta aprofundir una mica, però us faré avui un petit avanç del que podeu trobar a cadascuna de les entrades.


La primera entrada versarà sobre un petit cementiri molt curiós de Tarragona, el Fossar dels Jans, una de les localitzacions més curioses de la ciutat. L'entrada sobre ell del blog, a més a més de fer un resum històric i descriptiu, versarà sobre les possibilitats de utilitzar aquest indret dins d'una idea per fer una partida de rol amb temàtica sobrenatural o de terror.

La segona entrada m'agradaria que servís per descobrir a algun despistat la llibreria Drakkar, un establiment comercial amb només un any d'activitat però que ens permet als tarragonins tornar a poder comprar jocs de rol a la ciutat a més de gaudir de moltes altres coses.


La tercera entrada versarà sobre el Club Diògenes Tarragona club de rol i jocs de taula, una associació que recolza als jugadors de la ciutat i voltants per que puguin jugar tot i les dificultats que puguin tenir per trobar lloc o gent.


Terrassa de la seu del club.


A mesura que es publiquin aniré enllaçant-les amb aquesta entrada. Si després d'elles teniu ganes de seguir el blog aquest mes podreu trobar un article sobre els conflictes religiosos i els Mites de Cthulhu i varies entrades sobre com avança el joc Exertas.

Res més, moltes gracies per la visita.

No hay comentarios :

Publicar un comentario